Gedragstherapie hond, Gedragstherapie paard, sportmassage paard, Chris Irwin, horsemanship, Bach bloesems dieren, Ayurveda dieren

All Two Fours                          

Holistische coachingspraktijk voor mens, paard en hond

Op deze pagina tref je de meest gestelde vragen over onze werkwijze, tarieven etc. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons gerust op [email protected]

Vragen over de Bach bloesem therapie voor mens en/of dier:

Verkoop je de Bach remedies ook los zonder consulten?

Nee- wij verkopen überhaupt geen Bach remedies. In Engeland, waar de Bach bloesems oorspronkelijk vandaan komen, zijn de regels voor complementaire geneeswijzen voor dieren anders geregeld. In eerste instantie betekent dit dat je altijd met de behandelend dierenarts dient samen te werken / overleggen. Daarnaast is een complementaire therapeut geen arts of apotheker die recepten voor patiënten kan maken. Vanuit All Two Fours hebben wij de visie dat mensen na een consult al gauw het gevoel hebben ook meteen iets te moeten aanschaffen. Die druk willen wij niet op onze cliënten leggen. De Bachbloesems zijn vrij verkrijgbaar bij drogisterijen of online. Uiteraard geven wij u na of tijdens een consult aan welke remedie voor u of uw dier geschikt is. Het is dan vervolgens aan u of u dit ook daadwerkelijk gaat kopen. Wel is het zo dat bij het inzetten van een gedragsverandering de bloesems een zeer ondersteunende functie bieden.

Werken de remedies wel echt?

Bach bloesem therapie is een aanvullende geneeswijze. Zoals met alle complementaire geneeswijzen zijn er genoeg critici die twijfels hebben over de werking ervan. Een wetenschappelijke basis van de werking van homeopathie of Bach bloesems is er niet. Of de remedies werken op basis van de daadwerkelijke stoffen in de bloesem, of dat ze louter een ondersteunende, mentale functie aanbieden, is dus lastig te bepalen. Wel is het zo dat wij zelf (hond en mens) de resultaten hebben gezien voor ons zelf en bij vele anderen. Op die basis hebben wij vertrouwen in de Bach bloesems ter ondersteuning van een nieuwe bewustwording.

Hoe gaat een consult in zijn werk?

Allereerst kunt u met ons vrijblijvend contact opnemen voor algemene informatie. Als beide partijen het eens zijn dat Bach bloesems, in combinatie met onze unieke coachingmethode kunnen helpen, dan kan er een eerste consult gepland worden. Let wel dat bij medische klachten eerst een arts ingeschakeld dient te worden. Alhoewel aanvullende geneeswijzen prima samen kunnen gaan met de reguliere geneeswijze, is een arts altijd het eerste aanspreekpunt voor medische problemen.

Bij het eerste consult nemen wij altijd eerst een vragenlijst met u door en vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen. U dient eventuele medische en / of mentale zaken wel aan ons door te geven. Het niet mislukken van de therapie door onvolledige informatie van uw zijde, ligt niet in onze verantwoordelijkheid. 

Wat zijn de tarieven?

Het tarief voor een Bach consult is 80 euro. Wij nemen ruim de tijd voor een consult, te weten maximaal 2 uur. In de regel zijn 3 consulten nodig om u op weg te helpen met de Bach bloesems. Als u besluit om meteen 3 consulten af te spreken, krijgt u een aantrekkelijke korting. 3 consulten voor 200 euro in plaats van 240. 

Algemeen:

Tarieven en betaling

Alle consulten kosten: 80 euro per 1,5 uur (eerste afspraak ca. 2 uur), excl. reiskosten indien van toepassing.

Betaling dient contant of via bankoverschrijving vooraf voldaan te worden. Bij contante betaling dient tevens vooraf betaald te worden.

Bij het meteen reserveren van 3 consulten betaal je 200 ipv 240 euro. 3 consulten zijn voldoende in de meeste gevallen.

Bij het overmaken van het bedrag voordat het consult plaatsvindt, zul je een factuur ontvangen van ons ‘zuster’ bedrijf, Ciao Chow Translations, inzake All Two Fours. www.ciaochow.nl

Holistische behandelingen zijn geen ‘snelle’ oplossingen. Het veranderen van je eigen gedrag is vaak een lastige reis. Verandering gebeurt in kleine stapjes en zal tijd nodig hebben. Het in jouw ogen niet tijdig aanslaan van een behandeling is geen geldige reden om niet te betalen.

Waarschuwing:

Let wel: Gedragstherapie, sportmassage voor paarden en Bach therapie zijn nimmer een vervanging voor een medisch specialist! Daarom vragen we je vooraf een formulier in te vullen omtrent de medische en psychische situatie van jouw dier of jezelf. Als wij van mening zijn dat jouw specifieke klachten of die van jouw dier (eerst) door een (dieren) arts onderzocht moeten worden, zullen wij de behandeling direct staken. Het consult dient dan nog wel te worden betaald

Onze Algemene Voorwaarden vind je hier