Gedragstherapie hond, Gedragstherapie paard, sportmassage paard, Chris Irwin, horsemanship, Bach bloesems dieren, Ayurveda dieren

All Two Fours                          

Holistische coachingspraktijk voor mens, paard en hond

Op de foto krijgt Anita horsemanship les van de beroemde Canadese trainer Chris Irwin. (Credit: Stal Aarderhoeve). Anita behaalde inmiddels meerdere certificaten van de Irwin insights methode.

Gedragstherapie en massage voor honden en paarden bij All Two Fours

Mensen en dieren- zo verschillend en toch een uitstekende combinatie. 

De mens met zijn ratio en een hond of paard met zijn instinct. Doordat mens en dier verschillende talen spreken, kunnen miscommunicaties ontstaan. All Two Fours kan helpen deze misverstanden uit de wereld te helpen. Soms betekent dat extra werk voor de mens, soms voor het dier en meestal betekent het een stukje training voor beide partijen. Bij All Two Fours kunnen zowel mensen met als zonder honden en paarden terecht.

All Two Fours hanteert geen vaste ‘methode’. Immers is ieder individu (mens of dier) anders en heeft als zodanig ook een andere manier van coachen nodig. Onze begeleiding is gebaseerd op jarenlange ervaring in het werken met honden, paarden en mensen. De technieken en adviezen zijn afkomstig van de opleidingen tot gedragstherapeut voor hond en paard, sportmassage voor paarden, energetisch diertherapeut, Bach bloesemtherapeut en ayurvedische psychologie. We combineren hiermee ook de holistische denkwijze van de oude Ayurvedische tradities met de omstandigheden van vandaag. All Two Fours is de enige praktijk in Nederland die zowel mens als dier kan begeleiden (indien gewenst uiteraard) op basis van de holistische principes volgens Ayurveda. Tevens is Anita van Adelsbergen gediplomeerd Sportmasseur voor paarden en behandelt ook honden met (energetische) massage.

Mensen, honden en paarden kunnen bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Door onze uitgebreide methodiek vinden we altijd wel een passende begeleiding:

Angstige paarden en honden

Mentale coaching voor ruiter en paard

Gedragsproblemen bij honden en paarden

Spierproblemen bij paarden

Burn-out

Niet lekker in het vel zitten

Stress (werk of privé)

En alle andere vraagstukken waardoor je tegen blokkades in het leven aanloopt, met of zonder dier.

NB: All Two Fours is nooit een vervanging voor een medisch specialist. Bij twijfel zullen wij u altijd naar een (dieren)arts verwijzen voordat wij u verder helpen.