Holistische praktijk voor mens en dier

Gedragsadviezen hond en paard

Gedragstherapie hond/paard, horsemanship, communicatie mens-dier

Mensen en dieren- zo verschillend en toch een uitstekende combinatie. De mens met zijn ratio en een hond of paard met zijn instinct. Doordat mens en dier verschillende talen spreken, kunnen miscommunicaties ontstaan. All Two Fours kan helpen deze misverstanden uit de wereld te helpen. Soms betekent dat extra werk voor de mens, soms voor het dier en meestal betekent het een stukje training voor beide partijen. 

All Two Fours hanteert geen vaste ‘methode’. Immers is ieder individu (mens of dier) anders en heeft als zodanig ook een andere manier van coachen nodig. Onze begeleiding is gebaseerd op jarenlange ervaring in het werken met honden, paarden en mensen. De technieken en adviezen zijn afkomstig van de opleidingen tot gedragstherapeut voor hond en paard, sportmassage voor paarden, energetisch diertherapeut, bach bloesemtherapeut en ayurvedische psychologie. 

Mensen, honden en paarden kunnen bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Door onze uitgebreide methodiek vinden we altijd wel een passende begeleiding:


Angstige paarden en honden

Mentale coaching voor ruiter en paard

Gedragsproblemen bij honden en paarden

Spierproblemen bij paarden

Burn-out

Niet lekker in het vel zitten

Stress (werk of privé)

En alle andere vraagstukken waardoor je tegen blokkades in het leven aanloopt, met of zonder dier.

Op de foto hierboven krijg ik les van Chris Irwin. Zijn horsemanship technieken komen regelmatig terug in de consulten

0