Holistische praktijk voor mens en dier

Onze contactgegevens:

Wil je meer weten over wat ik voor jou, je hond of paard kan betekenen? Is de situatie waarin je je bevindt onhoudbaar geworden? Sta je op het punt jouw hond of paard af te staan? Wil je in balans komen met jezelf? Neem dan snel contact op! Stuur me dan  een mailtje: 

[email protected] 

Telefonisch of via Whatsapp kan eventueel ook via nummer 0651287976. De eerste telefonische afspraak duurt ca. 15 minuten en is gratis. Daarna is het aan jou of je een afspraak wil maken voor een consult. Tarieven zijn afhankelijk van het soort consult (Ayurveda, paardenmassage, coaching...) en of het alleen voor jezelf is, jouw dier, of allebei. Om je een indicatie te geven moet je uitgaan van rond de 80 euro per sessie van 1,5-2 uur (excl. eventuele reiskosten). Skype of Whatsapp sessies i.v.m. Corona of een te lange reisafstand zijn iets goedkoper, rond de 60 euro. Deze sessies duren maximaal 1 uur.


NB: Ik ben geen arts, noch een vervanging daarvoor. Vooraf dien je een intake formulier in te vullen waarop je aangeeft of er lichamelijke/mentale aandoeningen zijn bij jou of je dier. Als ik van mening ben dat je beter naar een regulier (dieren) arts kunt gaan, zal ik je verder verwijzen. Het is mogelijk dat ik je pas kan helpen als de reguliere arts daar geen problemen in ziet. Ik neem mijn verantwoordelijkheid daarin erg serieus!


0