Gedragstherapie hond, Gedragstherapie paard, sportmassage paard, Chris Irwin, horsemanship, Bach bloesems dieren, Ayurveda dieren

All Two Fours                          

Holistische coachingspraktijk voor mens, paard en hond

Bach bloesem therapie voor mens en dier bij All Two Fours!

Gedrags,- en communicatieproblemen tussen mens en dier worden op holistische wijze bekeken en opgelost. Vaak betekent dit dat met name de mens onder ogen gaat zien waarom hun dier zich op een bepaalde manier gedraagt. Tegelijkertijd komen blokkades aan het licht die de mens in zich draagt.

In onze coaching sessies gaan we actief aan de slag om erachter te komen welke gedragsbelemmeringen er bij mens en/of dier zijn ontstaan. Erkenning is vaak het halve werk ! De therapie wordt hierin ondersteund door Bach bloesem remedies.

Dr Edward Bach, een bacterioloog en patholoog uit de vroege 20e eeuw, realiseerde zich tijdens zijn werk met zieke patiënten, dat de geest een zeer belangrijke rol speelt in het genezingsproces. Hij herkende een aantal emoties, en probeerde bij iedere emotie een bloesem te vinden die deze emoties konden helpen oplossen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot 38 remedies, die onderverdeeld kunnen worden in 7

hoofdgroepen:

Angst

Onzekerheid

Niet in het heden leven

Eenzaamheid

Overgevoelig voor invloeden

Wanhoop

Overbezorgd voor anderen

Tijdens de Bach consulten van All Two Fours wordt eerst onderzocht welke emoties er bij mens en / of dier spelen en vervolgens wordt een remedie gezocht die daar het beste bij past. In de regel zijn 3 consulten voldoende om de ‘nieuwe’ weg te kunnen gaan behandelen.

De consulten vinden plaats in de thuisomgeving van mens en dier. Zo worden blokkades en spanningen in de leefomgeving het snelste duidelijk en kan er sneller gereageerd worden.

Anita volgde de opleiding tot Bach practitioner bij het officiële Bach center in Engeland!