Holistische praktijk voor mens en dier

Oprichters van All Two Fours

In 2006 startte ik met mijn werk als gedragsdeskundige voor honden en paarden. Toen mijn Chow Chow gezondheidsproblemen kreeg, ben ik me gaan verdiepen in de psyche, voeding en gezondheid van zowel mens als dier. En dan met name hoe deze met elkaar in verbinding staan.

Zo kwam ik o.a. terecht bij de Ayurveda. De oude Indiase geneeswijze die ik van huis uit heb meegekregen. Tevens specialiseerde ik me in andere deelgebieden waardoor mijn praktijk all round genoemd kan worden. Ik begeleid mensen, honden en paarden op hun individuele of gezamenlijke weg naar mentale en lichamelijke gezondheid.  

Op de foto krijg ik les van de beroemde horsemanship expert Chris Irwin. Veel van zijn technieken gebruik ik in zowel de trainingen met paarden als met honden. Tevens behaalde ik het diploma Sportmassage voor paarden en ben ik een van de eerste kandidaten in Europa met het diploma Ayurveda Diertherapeut, behaald aan de Europese Akademie voor Ayurveda in Duitsland.

Bij het Bach Center behaalde ik de officiële diploma's als Bach Flower practitioner voor mens en dier. Tevens heb ik de opleidingen gedaan tot Canine & Equine Behaviourist in Engeland. Door al deze disciplines komen we altijd wel ergens! Door mijn lange ervaring als paardensport journalist, heb ik een brede kennis van zowel de amateur,- als wedstrijdsport.  

0